PARTENERI
    0728 871 379     suplimentepotenta@yahoo.com   Contact

Sfaturi pentru prevenirea ejaculari precoce

Aici aveti cateva sfaturi utile si eficiente pentru prevenirea ejaculari precoce, sfaturi ce o sa va ajute sa eliminati aceasta problema intr-un mod cat mai sanatos si natural. Ejacularea precoce apara atunci cand un barbat ejaculeaza mult mai repede in timpul actului sexual. Insa aceasta nu este problema foarte grava daca apare rar, insa daca aceasta se manifesta intr-un mod constant, imediat dupa inceperea actului sexual atunci este o problema.

Aceasta problema a ejaculari precoce este foarte des intalnita, iar un barbat poate fi foarte afectat de aceasta problema. De obicei marea majoritatea a barbatilor sunt foarte jenati sa vorbeasca despre acest subiect deoarece este un subiect destul de suparator si frustrant.

Pentru prevenirea ejaculari precoce exista foarte multe medicamente, tehnici sexuale si pshioterapii care ajuta foarte mult la tratarea si prevenirea ejaculari precoce.

Pentru inlaturarea si prevenirea ejaculari precoce din viata dumneavoastra , puteti apela la cateva tehnici care va pot ajuta cu succes in aceasta problema. Insa pentru a da rezultate un cuplu trebuie sa actioneze impreuna pentru a preveni si vindeca aceasta problema.

In primul rand trebuie sa eliminati toate gandurile si actiunile ce pot duce la declansarea unei ejaculari precoce. De cele mai multe ori ejacularea precoce apare si din cauza depresiei si anxietati, insa daca apelati la un specialist pshioterapeut va poate ajuta sa eliminati aceasta problema psihica.

Metode pentru prevenirea ejaculari precoce:

Incercati metoda stop start, pentru aceasta metoda trebuie sa opriti penetrarea inainte de a avea orgasm, apoi astepatati ca acesta sa dispara complet dupa care reluati. La aceasta metoda puteti strange usor baza penisului in timpul stopului pentru ca va reduce foarte mult dorinta de a ajunge la orgasm.

Alta metoda la fel de eficienta este incercarea de diverse pozitii sexuale, care pot sa va ajute la scaderea nivelului de intensitate a senzatiilor si sa reduca in acelasi timp tensiunea musculara care o sa va permita sa controlati mult mai bine ejacularea.

Folositi spray-uri si lubrifianti cu rol de desensibilizare pentru ca o sa va ajute foarte mult la prevenirea ejaculari precoce si o sa va puteti bucura de un act sexual satisfactor si cu o durata indelungata alaturi de partenera dumneavoastra.