PARTENERI
    0728 871 379     suplimentepotenta@yahoo.com   Contact

Sfaturi pentru o erectie mai buna

Odata cu inaintarea in varsta, barbati incep sa nu se mai bucure de o  erectie buna , insa acesta problema  poate aparea si in cazul barbatilor mai tineri care incep sa aiba aceeasi problema  din cauza anumitor factori care influenteaza in mod direct o  erectie mai buna.

Ca sa eviti  aceste probleme si sa ai o erectie buna trebuie sa tii cont de sfaturile de mai jos pentru a te bucura din plin de viata ta sexuala.

1. Unul dintre cei mai nocivi factori ce pot influenta in mod direct o erectie mai buna este fumatul pentru ca afecteaza direct calitatea fluxului sanguin care  sta la baza unei erectii. Deci un sfat bun ar fi sa va lasati complet de fumat sau sa incercati sa fumati mai rar.

2. Un alt sfat pentru o erectie mai buna ar fi alimentatia si sa fii atent la tot ce mananci. Daca alimentatia ta zilnica contine foarte multe prajeli si grasimi  este timpul sa schimbi ceva in alimentatia ta si sa incluzi alimente noi ca : lactate degresate, fructe proaspete, alimente coapte  si numaidecat un pahar de vin rosu la masa zilnic.

3. Trebuie sa iti supraveghezi greutatea deoarece obezitatea reduce foarte mult din calitatea erectiei.

4. Alt factor important care apare in varstei de 50 de ani este nivelul testosteronului care  incepe sa scada. Simptomele ca nivelul testosteronului incepe sa scada sunt : lipsa chefului de sex, scade libidoul, si lipsa de concentrare. Daca aveti aceste simptome ar fii cazul sa consultati un medic pentru a va recomanda  ce sa faceti ca sa mentineti nivelul de testosteron.

5. Trebuie sa evitati pe cat posibil stresul pentru ca duce  duce la erectii slabe, insa pentru a avea o erectie mai buna un barbat trebuie sa reduca pe cat posibil si nivelul de stres, si trebuie sa fie relaxat daca doreste sa aiba o viata sexuala cat mai buna .Couple

 

6. Alt sfat important pentru o erectie mai buna este practicarea sportului , insa nu exagera cu bicicleta deoarece nu este prea recomandat.
7. Incearca sa eviti pe cat posibil steroizi mai ales in randul sportivilor pentru ca afecteaza in mod direct o erectie mai buna.

8. Alt detaliu  important pentru o erectie mai buna sunt penetrarile dureroase , asta ducand la o erectie slaba si in acelasi timp incomoda. Indicat ar fi ca zona sa fie lubrifiata  la inceput pentru a te bucura din plin de actul sexual si sa ai o erectie mai buna.