PARTENERI
    0728 871 379     suplimentepotenta@yahoo.com   Contact

Sfaturi pentru cresterea potentei

Aici aveti cateva sfaturi utile si foarte importante pentru cresterea potentei, sfaturi care o sa va ajute sa cresteti nivelul potentei intr-un mod foarte natural si sanatos fara sa va afecteze in vreun fel sanatatea. Daca ve-ti citi acest articol despre cresterea potentei o sa invatati foarte multe lucruri importante ce va pot ajuta sa va bucurati din plin de viata dumneavoastra sexuala alaturi de partenera dumneavoastra.

Una dintre principalele cauze ce duc la scaderea potentei  fumatul deoarece afecteaza foarte mult si in mod direct fluxul sanguin. Fumatul duce la ingustarea arterelor ce iriga  penisul cu sange si de aceea scade nivelul potentei, cel mai indicat sfat pentru a va bucura de potenta maxima este sa va lasati de fumat sau sa incercati sa fumati cat mai putin.

Alt sfat important pentru cresterea potentei este sa evitati pe cat posibil consumul de alcool abuziv deoarece afecteaza foarte mult potenta pentru ca duce la erectii slabe dar si la alte disfunctii sexuale.

Un rol important in cresterea potentei o are si alimentatia de zi cu zi  care este destul de importanta. Daca o sa consumati doar alimente cu continut scazut de grasimi animale  dar bogate in fibre puteti sa va bucurati de o crestere a potentei foarte mare. De recomandat este sa renunati la consumul de grasimi animale, prajeli, dulciuri si alte produse nocive ce va pot afecta potenta.

Suplimentele si vitaminele va pot ajuta si ele la cresterea potentei pentru ca elimina toate problemele cauzate de o erectie slaba datorita ingredientelor pe care le au in componenta ca vitaminele A,B,C,E, Crom si zinc. Indicat ar fi ca atunci cand vreti sa cumparati  astfel de suplimente este sa consultati un specialist pentru a va spune exact de ce aveti nevoie.

Suplimentele pentru cresterea potentei sunt cele ce au la baza doar extracte din plante 100% naturale ca: Sarsaparilla. Gotu Kola, sau Saw Palmetto plante ce au efecte uimitoare atunci cand doriti sa aveti o potenta maxima.

Alt sfat important care va poate ajuta la cresterea potentei sunt exercitiile fizice ca: ciclismul, alergatul si inotul pentru ca ajuta foarte mult la inlaturarea erectiilor slabe dar si la sanatatea corpului dumneavostra. Recomandat este practicare acestor activitati de trei ori pe saptamana cate 30 de minute.

Urmarea acestor sfaturi prezentate mai sus o sa va ajute la cresterea potentei intr-un mod rapid si o sa va puteti bucura de o viata sexuala satisfacatoare alaturi de partenera dumeavoastra.