PARTENERI
    0728 871 379     suplimentepotenta@yahoo.com   Contact

Factori ce duc la erectie slaba

erectie slabaEste foarte greu si suparator atunci cand suferiti de impotenta sau disfunctii erectile, cum este si erectia slaba. Pentru un barbat este foarte important acest lucru pentru ca este in stransa legatura cu masculinitatea, si orice lucru cum ar fi erectia slaba il poate afecta moral dar si imagine personala.

Obtinerea unei erectii presupune trei etape esentiale si importante acestea fiind:

  • excitarea sexuala care se obtine cu ajutorul simturilor si gandurilor
  • transmiterea excitari sexuale cu ajutorul creierului: aceasta consta in irigarea cu sange a zonei genitale
  • relaxarea vaselor de sange care daca sunt irgate cum trebuie cu sange se obtine o erectie puternica si ferma.

Daca ceva nu merge cum trebuie in timpul acestor etape erectia nu va fi posibila si se va produce o erectie slaba.

Studiile arata ca cei mai importanti factori ce duc la cauzarea   impotentei sau a altor disfunctii erectile sunt factori psihologici printre acestia numarandu-se: anxietatea, depresia, stresul, oboseala, inhibitiile sexuale, nervozitate, probleme in relatie de cuplu.

Insa alti factori care duc la o erectie slaba sunt factorii fizici pentru ca determina scaderea nivelului de testosteron. Hormonul responsabil cu trasaturile masculine este testosteronul, acest hormon ajuta la mentinerea libidoului si a functiilor sexuale la barbati.Cercetarile au demonstrat ca majoritatea barbatilor incep sa piarda din nivelul de testosteron dupa varsta de 30 de ani dar foarte putin, dar dupa 40 de ani deja incep sa ii simta lipsa. Insa cel mai grav lucru al scaderi nivelului  testosteron este libidoul scazut si aparitia erectiilor slabe.

Dar nivelul de testosteron poate fii ridicat daca schimbati ceva in stilul dumneavoastra de viata prin inceperea introduceri in alimentatie de produse sanatoase bogate in fibre si evitarea prajelilor, dulciurilor, fumatului si alcoolului. Este recomandat sa faceti si exercitii fizice pentru ca combate eficient erectia slaba.
Insa pentru a evita o erectie slaba, te pot ajuta si cateva extracte naturale ca: muira pauma, ginseng, ginkgo, catuaba, gluconat de zinc care ajuta foarte mult la cresterea fluxului sanguin dar sunt foarte bune si ca afrodisiace.
Aceste extracte naturale din plante ajuta foarte mult la imbunatatirea erectiei dar au si efect benefic pentru organism, si va pot ajuta sa va bucurati de o viata sexuala satisfacatoare alaturi de partenera dumneavoastra.