PARTENERI
    0728 871 379     suplimentepotenta@yahoo.com   Contact

De ce am erectie slaba?

Probabil au existat in viata fiecarui barbat momente cand si-au dorit sa aiba un act sexual mai intens si mai lung decat cel care tocmai s-a petrecut . Majoriatea dintre barbati au acesta problema de erectie slaba in viata lor sexuala fie cauzate de disfunctie sexuala, fie de erectie slaba.

Aceasta este cea mai mare problema in viata sexuala a unui cuplu in ziua de azi deoarece barbatul are erectie slaba si nu poate obtine o erectie potrivita actului sexual.
Asfel in cele mai multe cazuri barbatul nu poate duce la capat actul sexual ori din cauza lipsei poftei sexuale sau alte cauze cum ar fi ca erectie slaba.

Alti factori care duc la o erectie slaba:
– libidoul scazut ( libidoul este cel mai important deoarece acest reprezinta pofta sexuala la barbat si este controlat de creier care la randul lui trimite semnale catre starile fizice.
– alta problema importanta pentru erectie slaba ar fi stresul, anxietatea sau deprimarea
– disfunctiile erectile , ejacularea prematura

Insa sa nu uitam de tutun si alcool consumate in exces, deoarece sunt si ei factori importanti ce duc la o erectie slaba . Se spune insa ca consumul moderat al acestor produse poate ameliora cat de putin erectia slaba si te poate aduce la forma pe care ai avut-o altadata desi e greu de crezut .

Pentru a trata aceste probleme de erectie slaba au aparut pe piata suplimente si pastile ce te vor ajuta la indepartarea erectiilor slabe si libidoului scazut, si ajuta la cresterea circulatiei sanguine in zona penisului ducand la disparitia erectiilor slabe si la probleme cauzate de aceasta.

O alta solutie pentru rezolvarea problemei cauzate de erectie slaba sunt exercitiile naturale pentru penis , acestea avand ca scop marirea fluxului sanguin trimis catre penis ce duce la marirea tesutului cu sange . In urma acestui exercitiu puteti avea erectii mai puternice.
Exercitiile acestea si anumite tratamente naturale duc cel mai sigur catre erectie mai ferma si la cresterea in dimensiune a penisului.

Luand in considerare aceste sfaturi si metode pentru erectie slaba daca combini aceste 2 sfaturi esentiale poti scapa de aceste probleme atat de chinuitoare pentru un barbat si sa ai o erectie sanatoasa si normala.