PARTENERI
    0728 871 379     suplimentepotenta@yahoo.com   Contact

Cum scap de o erectie slaba

                  In cazul in care sunteti barbat, v-ati intrebat cu siguranta cum scap de o erectie slaba, si care sunt cauzele si remediile acestei probleme ce ne face sa ne simtim stanjeniti uneori. Astfel dupa cum stiti nu e nimic mai tulburator decat sa recunosti ca suferi de impotenta, sau de disfunctii erectile, si in cele din urma de o erectie slaba.

                  Este stiut faptul ca imaginea persoanala a unui barbat are o corespondenta in ceea ce priveste potenta lui, si masculinitatea de care da dovada in pat. Deci din aceasta perspectiva orice disfunctie erectila este perceputa foarte grav, si poate afecta foarte tare moralul oricarui barbat. In cele ce urmeaza va vom informa in legatura cu ceea ce inseamna procesul de obtinere a unei erectii.

                 Astfel pentru inceput se poate preciza faptul ca aceasta excitare sexuala se produce cu ajutorul unor ganduri, sau a unor simturi, dupa care se produce transmiterea excitarii sexuale corpului prin intermediul creierului.  Apoi se produce o irigare cu sange a zonei genitale, pentru ca in final sa se relaxeze vasele de sange, ceea ce inseamna ca ati aobtinut o erectie puternica si stabila. In cazul in care lucrurile nu vor sta asa, si nu se vor urma aceste etape, erectia nu va mai avea loc, sau va fi o erectie slaba.

                In aceasta problema trebuie sa fiti constient ca si factorii psihologici joaca un rol cat se poate de important in ceea ce priveste impotenta, disfunctiile erectile si erectia slaba. Acestea cauzeaza peste 80% din totalul de cazuri iar printre factorii daunatori se pot numara: stresul. anxietatea, despresia, nervozitatea, inhibitiile sexuale, oboseala, sau problemele din relatia de cuplu. Totodata este absolut necesar sa stiti daca aceasta erectie slaba apare din cauza unor factori fizici, deoarece oricare ar fi cauza acest fapt va avea un impact destul de mare asupra unor indivizi ce au astfel de probleme.

               Deci dupa cum va puteti da seama se produce un crec vicios, deoarece disfunctiile erectile produc depresie, iar depresia produs disfunctii erectile, ce va pot distruge viata sexuala in totalitate. Apoi mai trebuie sa stiti ca alt factor ce poate cauza o erectie slaba este faptul ca in corpul dumneavoastra testosteronul se gaseste la un nivel scazut, iar despre acest hormon stim cu totii ca mentine functiile sexuale si libidoul la barbati. Odata cu inaintarea in varsta in cazul barbatilor acest hormon se va pierde cu o rata de 10% pe deceniu dupa varsta de 30 de ani.