PARTENERI
    0728 871 379     suplimentepotenta@yahoo.com   Contact

Cum poti avea potenta maxima

Multi dintre barbati se intreaba cum pot avea potenta maxima , aici va punem la dispozitie cateva sfaturi utile pe care daca le veti urma va puteti bucura din plin de o viata sexuala satisfacatoare alaturi de partenera dumneavoastra de viata. Unul dintre sfaturi pentru a avea potenta maxima ar fi evitarea consumului de alcool, deoarece acesta este unul din factori principali ce duc la scaderea potentei , probleme erectie slaba . Acestea insa pot fi evitate daca aveti un stil de viata sanatos si nu consumati alcool in exces.

Alt sfat la fel de important ca cel de sus este consumul de anumite suplimente pentru potenta maxima , insa acestea trebuie consumate in urma unui consult de specialitate care sa va spuna clar ce fel de supliment trebuie sa luati.

Recomandat pentru a avea potenta maxima  si pentru a elimina problemele cauzate de o erectie slaba aveti nevoie de un complex de vitamine cu Zinc , Crom si vitaminele A, B, C, E. Insa va pot fi de ajutor si anumite extracte de plante ca: Sarsaparilla. Gotu Kola sau Saw Palmetto care au proprietati uimitoare pentru imbunatatirea potentei , calitatea erectiilor , vindecarea erectiilor slabe .

Alt factor important ce nu va ajuta sa aveti potenta maxima este fumatul , care duce la ingustarea arterelor ce iriga cu sange penisul, daca scapati de acest viciu o sa va bucurati din plin de potenta maxima deoarece se mentine un flux sanguin sanatos.

Alimentatia este si ea un factor important, indicat ar fi sa consumati alimente cu continut scazut de grasimi saturate , sa evitati dulciurile si prajelile si sa consumati alimente bogate in fibre pentru ca va pot ajuta sa aveti potenta maxima.

Alt sfat important pentru potenta maxima este sportul si exercitiile fizice care va pot ajuta sa inlaturati erectiile slabe. Activitati fizice sportive ce va pot ajuta sa aveti o potenta maxima sunt: inotul , alergatul si ciclismul.

De recomandat ar fi ca aceste exercitii si activitati fizice sa se desfasoare de cel putin trei ori pe saptamana cate 30 minute. Daca o sa urmati aceste sfaturi de mai sus va puteti bucura de o viata sexuala satisfacatoare si veti avea potenta maxima.