PARTENERI
    0728 871 379     suplimentepotenta@yahoo.com   Contact

Cum poti avea o erectie mai buna

De obicei barbati dupa ce trec de varsta de 40 de ani, incep sa resimta efectele varstei si marea majoritate dintre se plang de erectii din ce in ce mai slabe. De aceea in acest articol o sa va dam cateva sfaturi utile pentru a avea o erectie mai buna, sfaturi ce o sa va ajute sa va bucurati de o viata sexuala satisfacatoare alaturi de partenera.

Erectiile slabe apar din cauza hormonilor sexuali care odata cu inaintarea in varsta scad si devin din ce in ce mai inactivi ceea ce duce la o erectie slaba si nesatisfacatoare.

In acest caz si apetitul sexual va incepe sa scada, aceasta fiind o cauza ce duce insa si la alte disfunctii sexuale. Daca doriti sa aveti o erectie mai buna si sa va mentineti activi din punct de vedere sexual trebuie in primul rand sa mentineti nivelul de hormonii sexuali la parametri normali.

Aici o sa va dam cateva sfaturi pe care trebuie sa le urmati daca doriti sa aveti o erectie mai buna si sa eliminati in totalitate erectiile slabe si nesatisfacatoare.

In primul rand trebuie sa aduceti hormoni sexuali la paramatri normali. Acest lucru se poate face prin evitarea consumului de alcool abuziv pentru ca daca ve-ti face acest lucru eliminati cu succes aparitia impotentei, erectiilor slabe dar si a altor disfunctii sexuale.

Un alt sfat destul de important si util pentru a avea o erectie mai buna este consumul de anumite suplimente si vitamine printre care A, B, C, E, Crom sau Zinc.

Insa cel mai nociv si cel mai periculos factor ce duce la o erectie slaba dar si la alte disfunctii sexuale  este fumatul. Trebuie sa evitati pe cat posibil acest viciu, ori sa fumati mai putin ori sa renuntati de tot pentru ca este un factor de varf ce duce la erectiile slabe. Fumatul duce la ingustarea arterelor irigatoare de sange, si de aceea provoaca o erectie slaba.

Alt factor la fel de important atunci cand va doriti o erectie mai buna este stilul de viata si alimentatia, trebuie sa consumati cat mai multe alimente bogate in fibre si sa evitati pe cat posibil consumul de grasimi animale, dulciuri si prajeli.