PARTENERI
    0728 871 379     suplimentepotenta@yahoo.com   Contact

Afla ce trebuie sa faci daca iti doresti o erectie mai buna

Odata cu trecerea timpului si cu inaintarea in varsta barbati incep sa resimta efectele varstei si nu se mai pot bucura de o erectie sanatoasa, insa aceste efecte ale scaderi potentei nu isi fac prezenta doar in cazul barbatilor mai in varsta ci si celor mai tineri care din cauza anumitor factori nocivi pentru organism incep sa sufere de aceasta problema ce afecteaza in mod direct o erectie mai buna.

Daca vrei sa eviti aceste probleme si sa te bucuri de o erectie mai buna citeste aceste sfaturi utile si esentiale de mai jos pentru ca te vor ajuta foarte mult la mentinerea potentei dumneavoastra la cel mai inalt nivel

Incearca sa eviti pe cat posibil fumatul pentru ca este unul dintre cei mai mari dusmani ai potentei si afecteaza in mod direct o erectie mai buna, deoarece afecteaza foarte mult fluxul sanguin. Un sfat recomandat ar fi sa va lasati complet de fumat sau macar sa incercati sa fumati cat mai putin posibil.

Trebuie pe cat posibil sa fii atent la stilul tau de viata si in principal la alimentatia ta care trebuie sa contina foarte multe alimente sanatoase ca: lactatele degresate, fructe proaspete, alimente coapte si obligatoriu un pahar de vin rosu zilnic. Incearca sa eviti pe cat posibil consumul de grasimi, prajeli si dulciuri.

Un factor care apare insa in jurul varstei de 50 de ani si care afecteaza un mod direct o erectie mai buna este lipsa testosteronului care incepe sa scada. Simptomele scaderii nivelului de testosteron sunt: lipsa de concentrare, scade libidoul, lipsa apetitului sexual. Daca aveti aceste simptome trebuie sa cereti sfatul unui medic pentru a va recomanda, medicatia potrivita pentru mentinerea nivelului de testosteron.

Alt sfat important pentru a avea o erectie mai buna este sa evitati pe cat posibil stresul pentru ca dauneaza foarte mult vieti sexuale.

Practicarea sportului ajuta in mod clar la mentinerea potentei insa ai grija sa nu exagerezi cu bicicleta pentru ca nu este recomandata. Iar in cazul sportivilor de performanta care vor sa aiba o erectie mai buna sa evite pe cat posibil consumul de steroizi pentru ca afecteaza foarte mult potenta.